Wie is wie: Ruud Ammerlaan


Wie is wie: Ruud Ammerlaan

Mijn naam is Ruud Ammerlaan, geboren in 1986 in Maasland en woonachtig in Spijkenisse.
In 2014 werd ik een week voor de Roparun gevraagd om mee te doen als loper. Helaas kon ik gemaakte plannen niet afzeggen en werd het een jaar later, in 2015, dat ik voor het eerst mee deed met de Roparun.
Als fanatiek Sparta supporter én hardloper is het mooi om deze twee hobby’s te kunnen combineren. Dat je daarbij ook nog het goede doel steunt is helemaal geweldig!

Na de Roparun 2016  stopte de toenmalige teamcaptain ermee en hebben Bianca en ik het stokje overgenomen in de voorbereiding op de Roparun.

Het is een hoop werk met het organiseren van acties en andere voorbereidingen, maar als je dan denkt waar/voor wie je dit allemaal doet, is het dat allemaal meer dan waard!
Vooral het houden van de oefenlopen naar uitwedstrijden van Sparta Rotterdam zijn mooie dagen met de aanwezige teamleden. De aankomst en het ontvangst van de bezoekende club en haar fans zijn elke keer weer prachtig!

In de familie en op het werk zijn er meerdere mensen overleden aan de ziekte kanker. Met deze mensen in gedachte lopen we ook in 2019 weer de Roparun.
Roparun, een mooie stichting, die geweldige projecten ondersteunt en hiermee de pijn en het ziek zijn zoveel mogelijk proberen te verlichten.
Hier draag ik graag een steentje aan bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.