Wie is wie: Ron de Bruyn


Wie is wie: Ron de Bruyn

Ik ben Ron de Bruyn, 52 jaar. Getrouwd met Christia en heb een dochter van bijna 25 jaar.
Sinds 18-09-2018 opa geworden van een  geweldige kleinzoon (Levi).

Ik ben nu zo’n 4 1/2 jaar een fanatieke hardloper en heb al een tal van marathons, halve marathons en trailruns gedaan.
Wat ontbreek er dan nog aan, inderdaad de Roparun. En zoals bijna iedereen heb ik ook  een aantal personen verloren door deze verschrikkelijke ziekte. Dus ben op zoek gegaan hoe ik bij een team kan komen om de Roparun te lopen. Had me eerst gemeld bij een ander team (Estron runners) maar kwam op de reservelijst (gelukkig).
Na wat zoeken zag ik dat het Sparta Supporters Running Team lopers zocht. Na een kort gesprekje na een voetbalwedstrijd van Sparta met Ruud en Bianca was die keuze voor mij niet zo moeilijk meer, want wat is er mooier om te lopen voor het Sparta Supporters Running Team en zoveel mogelijk geld bij elkaar te lopen voor dit fantastische evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.