Wie is wie: Remon den Ouden


Wie is wie: Remon den Ouden

Mijn naam is Remon den Ouden, 43 jaar jong en wonend in Poortugaal. Heb drie kinderen Thijs (12) en een tweeling Sam en Maud (beide 7).
De jongens zijn inmiddels ook fanatiek supporter van Sparta Rotterdam en zijn trots dat papa de Roparun gaat lopen in Sparta tenue.
Ik loop al jaren hard, maar de laatste jaren wat minder fanatiek en op zoek naar een mooie uitdaging. Hierbij stond de Roparun altijd nog op een lijstje.
In al die jaren ook het Sparta Supporters Running Team gevolgd. Vorig jaar al in contact gekomen met Ruud Ammerlaan (captain team 88) maar helaas verhinderd vanwege een blessure. Nu topfit en ontzettend veel zin om met Sparta én voor het goede doel mijn eerste Roparun te lopen. De oefenloop die we als team hebben gelopen naar Den Bosch heeft mij nog enthousiaster gemaakt. Een persoonlijke en teamprestatie neerzetten dat daagt mij enorm uit. Dit alles voor het goede doel Roparun, een stichting, die mooie projecten ondersteund voor mensen die te maken krijgen met de ernstige ziekte.
Ik heb er zin in en kijk er naar uit!
Donaties zijn van harte welkom om het team en het goede doel te steunen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.