Wie is wie: Margit Laurs


Wie is wie: Margit Laurs

Mijn naam is Margit Laurs, ik ben 29 jaar en ik kom uit Rotterdam.
In 2019 zal ik voor de 2e keer mee doen aan de Roparun als loper.

Na vele halve- en twee hele marathons, was de Roparun een nieuwe hardloop-uitdaging die ik graag aan wilde gaan. Toen Winston, mede-loper van het team en een goede vriend van mij, me vorig jaar belde met de vraag of ik mee wilde lopen met het Sparta Supporters Running Team twijfelde ik geen moment. Mijn motivatie om mee te doen aan de Roparun is niet enkel gebaseerd op de unieke loopervaring die de run met zich meebrengt, maar komt ook voor een groot deel voort uit het doel dat de Roparun dient. Naast het feit dat mijn eigen moeder kanker heeft gehad, ken ik veel gevallen in mijn directe omgeving. Het geeft veel voldoening om door middel van de Roparun iets voor deze mensen te kunnen betekenen.

Gebaseerd op de positieve ervaring die ik vorig jaar met de Roparun heb gehad, het ontzettend warme welkom dat de gevestigde leden van het Sparta Supporters Running Team me toen hebben gegeven en de mooie ervaringen die we vervolgens samen hebben gedeeld, ben ik er ook in 2019 graag weer bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.