Wie is wie: Jeroen van Vliet


Wie is wie: Jeroen van Vliet

Ik ben Jeroen van Vliet, 29 jaar en woon in Maasland.
Hardlopen doe ik al jaren, meestal twee keer in de week een rondje in het mooie Maasland en zo af en toe een wedstrijd.
In 2017 vroeg mijn zwager Ruud, teamcaptain en hardloper voor team Sparta, of het mij leuk leek om deel te nemen. Ik pak regelmatig een wedstrijd van Sparta mee dus ik voelde me betrokken bij het team.  Ik besloot om mee te doen en het was een succesvolle en gezellige editie. Na een jaartje blessureleed vroeg Ruud of ik het zag zitten om dit jaar weer aan te sluiten, dus 2019 wordt mijn tweede Roparun. Naast het hardlopen wat voor mij een hobby is, zet ik me ook graag in voor het goede doel waar de Roparun voor staat.

“ Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”

Helaas is dit op dit moment ook weer werkelijkheid voor ons in de familie. Ook hebben we tot twee keer toe een Hospice van dichtbij meegemaakt. De liefde en aandacht die het personeel en vrijwilligers hebben voor zowel de betrokkene als de familie is echt heel speciaal. Hier zet ik me dan ook graag voor in!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.