Wie is wie: Corine van Scherpenzeel – van Katwijk


Wie is wie: Corine van Scherpenzeel – van Katwijk

Mijn naam is Corine van Scherpenzeel-van Katwijk, ik ben 52 jaar en woon samen met mijn man in Hellevoetsluis.

Begin 2017 ben ik tijdens een thuiswedstrijd van Sparta benaderd door Bianca Behrmann met de vraag of ik als trouwe Sparta supporter zin had om mij als fietser bij het Sparta Supporters Running Team wilde voegen om mee te doen met Roparun. Ze had immers op mijn Facebook account gezien dat ik fietsen zo leuk vind. Ja, fietsen vind ik inderdaad heel erg leuk maar dan wel met mooi weer en windkracht 0. Toen ze mij uitlegde waar de Roparun voor staat was ik snel om. Natuurlijk wil ik dit goede doel steunen en mij inzetten om zoveel als mogelijk geld op te halen voor mensen met de ziekte kanker. Mijn allereerste Roparun vanuit de stad Hamburg in 2017 viel mij zeker niet tegen ondanks de onverwachte pijn in mijn knie heb ik samen met ons team de eindstreep gehaald.

Tijdens de Roparun waren er diverse momenten waar we het niet droog hielden en dan bedoel ik niet alleen de regen die we onderweg hadden.

Aankomende Roparun in 2019 zal voor mij de derde keer zijn dat ik als fietser/navigator de lopers de goede weg zal wijzen en zal zorgen voor hun veiligheid.
Ook zal ik weer wat entertainment verzorgen in de vorm van het zingen van liedjes en gedichten van Jules Deelder. Mensen die mij kennen weten dat ik niet heel goed kan zingen maar wat geeft het, het is een leuke bezigheid tijdens de lange dagen en donkere nachten.

Ik hoop dat we met zijn allen een mooi bedrag bij elkaar kunnen sprokkelen voor mensen met de verschrikkelijke ziekte kanker. We doen dit allemaal voor het goede doel, de Roparun. Het motto:

“Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.