Wie is wie: Bianca Behrmann


Wie is wie: Bianca Behrmann

Mijn naam is Bianca Behrmann, ben 32 jaar en kom uit Hoogvliet.
2019 zal voor mij het 5e jaar zijn dat ik mee doe met de Roparun. De eerste 2 jaar heb ik de catering gedaan en daarna ben ik gaan fietsen. Tevens ben ik samen met Ruud teamcaptain in de voorbereiding.
Mijn doel is om de Roparun ooit te lopen, als ik van mijn blessures af ben. Maar fietsen vind ik ook erg gezellig met mijn vaste fietspartner Corine.

Toen ik in oktober 2014 werd gevraagd om mee te gaan met het Sparta Supporters Running Team was het voor mij een drijfveer, aangezien ik in maart van dat jaar een auto-ongeluk had gehad met de nodige klachten als gevolg.
Ik kon de Roparun van horen zeggen en de beelden van tv, mooi doel dacht ik!
In maart 2015 kwam mijn oma na een zeer kort ziekbed te overlijden aan galblaaskanker. Toen werd het mijn doel, ineens was het persoonlijk.

Een van mijn mooiste herinneringen aan mijn eerste editie is het moment dat wij de Erasmusbrug op draaide en juist op dat moment er een zonnestraal doorkwam. Voor mij was dit een teken van mijn oma.
Een andere is dat tijdens mijn eerste jaar op de fiets de moeder van mijn beste vriendinnetje tijdens de laatste etappe door Barendrecht met mij mee fietste. Emotioneel en vermoeid, maar dit gaf mij de laatste dosis energie om de laatste kilometers door te zetten met een glimlach om mijn gezicht.

Het mooie aan de Roparun vind ik het teamgevoel, de emotie die je allemaal hebt en de verbondenheid. Iedereen heeft zijn eigen drijfveer, maar we doen het allemaal met iemand in gedachte, iemand die ons dierbaar is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.