Vervoer tijdens de Roparun 2019


Vervoer tijdens de Roparun 2019

Tijdens de Roparun hebben we als team vervoer nodig, waarmee we de Roparun kunnen voltooien.

Dit jaar hebben we de volgende voertuigen tot onze beschikking:

Lopersbus wordt gesponsord door de Jeugdopleiding van Sparta Rotterdam:

Cateringbus wordt, nu al vele jaren, gesponsord door DHL:

De touringcar voor dit jaar wordt geregeld door Sponsorbus Pijnacker.
Wij zijn trots en blij dat Sponsorbus Pijnacker ons dit jaar wilt ondersteunen door hun bus ter beschikking te stellen tijdens de Roparun 2019!

Lees onderstaand wat de Sponsorbus Pijnacker voor u kunt betekenen:

Onze missie:

Vervoer ter beschikking stellen en activiteiten ontwikkelen voor die groepen en/of organisaties die geen gebruik (kunnen) maken van bestaande activiteiten.

Doelgroepen:

  • Ouderen en/of alleenstaanden i.s.m. bijv. Stichting Welzijn & Ondersteuning Pijnacker-Nootdorp (SWOP), bijv. dagtochten
  • Sportverenigingen, bijv. DSVP, Oliveo handbal, Viergang, kampioenschappen e.d.
  • Oranjevereniging, jeugdkampen e.d.
  • Alle verenigingen en instellingen kunnen een beroep doen op ons.

Daarnaast kunnen bedrijven en particulieren een beroep op ons doen voor leuke activiteiten zoals feest- en uitgaansactiviteiten. Ook familiebezoek, trouwerijen e.d. kunnen verzorgd worden.
Vervoer naar bijv. Schiphol e.d. kunnen we ook verzorgen. Daarnaast verzorgen we ook leuke activiteiten, zoals skiën in Winterberg, teambuilding op de hei, vrijgezellenfeesten e.d.
We organiseren zelf div. bezoeken aan musicals, beurzen, sportwedstrijden e.d waarbij we all-in arrangementen aanbieden voor 1 totaalprijs.

De Sponsorbus is ondergebracht in een stichting met een bestuur bestaande uit Gerrit Jasperse, Rob Brandenburg en Jaap van Wijk. De stichting is opgericht om volledige transparantie te tonen aan alle belanghebbenden. Alle werkzaamheden geschieden door vrijwilligers die dus niet worden betaald. De bus en de chauffeurs hebben alle zekerheden, bevoegdheden, verzekeringen die de wet stelt aan personenvervoer. Als basis zal gelden dat er een vrijwillige bijdrage wordt gevraagd naar draagkracht ter ondersteuning van de exploitatie van de bus. Verdere inkomsten zullen moeten komen uit sponsoring, giften, fooien (collecte’BUS’)

Jaarlijks zal er een bijeenkomst worden gehouden waarbij administratie en gedane activiteiten gepresenteerd zullen worden. De stichting is ingeschreven bij de KvK Haaglanden en is BTW-plichtig. De stichting houdt kantoor aan de:
Ackersdijkseweg 2
2645 BK Delfgauw
Tel.: 06-50 60 17 16 (Gerrit Jasperse)
Email: info@sponsorbuspijnacker.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.