Steun ons door het kopen van loten, doneren of sponsoring.

Loten kopen
Elk jaar organiseert de Roparun een loterij, waarmee fantastische prijzen te winnen zijn, zoals een Mercedes, reis-cheques en TV’s! Tegelijkertijd steunt u een geweldig goed doel! Aarzel dus niet en koop nu een of meerdere loten, voor slechts €2,50 per lot. Wilt u weten hoe?

 1. Stuur een mail met uw gegevens (naam, adres, telefoonnummer en het rekeningnummer waarmee u betaalt) en het gewenste aantal loten naar
  info@ssrt88.nl
  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
 2. Maak het bedrag (aantal loten x €2,50) over op rekeningnummer NL13 INGB 0004980930.
 3. U ontvangt vervolgens binnen maximaal 5 werkdagen een mail met  een bevestiging.

De uitslag van de loterij volgt na afloop van de Roparun. Op deze website leest u of u in de prijzen bent gevallen.

Doneren

 1. Via de volgende link kunt u ook rechtstreeks een donatie doen op naam van ons team, of één van onze teamleden:
  https://www.roparun.nl/nl/teams/alle-teams/?team_id=121
 2. Of u dit jaar ook kunt doneren via SMS is nog niet bekend. Zodra dit bekend is, laten wij het u weten.
  Steun Roparun en doneer €3,- met je mobiel! Sms ROPARUN(spatie)88 naar 4333!
  Geld geven via een sms is een handige en veilige manier van doneren. Mobiele operators ondersteunen doelen met een CBF-keurmerk en maken het mogelijk dat jouw sms-donatie maximaal ten goede komt aan onze stichting.Hoe werkt het?
 • Stuur het woord ROPARUN per sms naar het nummer 4333. Je krijgt hierna een ontvangstbevestiging en hebt Roparun nu éénmalig gesteund met € 3,-.
 • Wanneer je een team laat zien dat je hun inzet voor Roparun waardeert, stuur dan het woord ROPARUN gevolgd door een spatie en het betreffende teamnummer.
 • Teams kunnen maandelijks via het overzicht op de websitepagina ‘deelnemers documenten’ inzien hoeveel smsjes zij ‘opgehaald’ hebben. Voor de slotavond zal dit bedrag worden opgeteld bij de eindopbrengst per team.
 • Meerdere keren een sms sturen is mogelijk.
 • De donatie van € 3,- wordt afgerekend via je telefoonrekening. Je telefoonnummer zal niet gebruikt worden voor andere doeleinden, enkel voor het verwerken van de donatie.
 • Donateurs onder 16 jaar moeten toestemming vragen aan hun ouders.

 

Sponsoring

Wilt u een bijdrage leveren door middel van sponsoring, neem dan contact op via info@ssrt88.nl en binnen 5 werkdagen nemen wij contact met u op.
We hebben verschillende tegenprestaties, zo kunt u met uw bedrijf op het Rood-Witte Sparta-shirt komen, kunnen we uw bedrijf op ons trainingspak bedrukken en zo zijn er meerdere mogelijkheden.