Roparun 2009

Meedoen aan de Roparun is voor menig amateur-loper net zo geweldig als een marathon volbrengen. Dat ik dit jaar opgenomen ben in het Sparta Supporters Running Team welke nu voor de 10e (!) keer aan de start staat is ook voor mij een hele eer! Na op 11 februari kennis gemaakt te hebben met het team breekt nu de periode aan van voldoende kilometers maken om in het pinksterweekend fit en ‘in shape’ aan het karwei te kunnen beginnen.

 
In 1996 heb ik al een keer van de sfeer mogen proeven door in dat jaar ook als loper de finish te halen met het door mijn toenmalige werkgever gesponsorde team. Een geweldige ervaring welke enorme indrukken heeft achtergelaten. De start, het stuk langs de Daniel den Hoed en uiteraard de finish staan nog onuitwisbaar in mijn geheugen gegrift.

 
De start was toen in Rotterdam terwijl de rollen nu zijn omgedraaid. Eerst naar Parijs en vervolgens de monstertocht beëindigen op de Coolsingel. Net als 13 jaar geleden zie ik uit naar een geweldig weekend en gezien de aanwezige humor bij mijn teamgenoten zal dit zeker goed gaan komen. Lachen en emotie staan in de sport immers heel dicht bij elkaar en is ook gedurende deze estafetteloop heel tastbaar.

 
De komende maanden zullen worden gebruikt om aan een aantal prestatielopen mee te doen en zodoende de benen voor te bereiden op wat komen gaat……

 
Veel loopplezier!

 
Leen

_mg_1682_small

cimg6122_small

cimg6130_small

bedankt-team_small