Nieuwe sponsor: M-advocatuur


M-advocatuur sponsort het Sparta Supporters Running Team.

Wie is M-advocatuur en wat kunnen zij voor u betekenen?

Letselschade

M advocatuur houdt zich voornamelijk bezig met de behandeling van letselschadezaken voor slachtoffers. Daarbij kunt u denken aan letsel door verkeersongevallen, arbeidsongevallen, medische fouten, beroepsziekten, sportongevallen, ongevallen met dieren en producten. De behandeling van uw zaak gebeurt in nauwe samenwerking met onze medisch adviseurs en waar nodig andere deskundigen.

Wat is letselschade?

U heeft lichamelijk en/of psychisch letsel opgelopen door b.v. een verkeersongeval, arbeidsongeval of medische fout.
Voor slachtoffers die letsel oplopen is dit vaak een ingrijpende gebeurtenis. Naast het verlies dat u lijdt, maakt u ook allerlei kosten die u zonder ongeval niet gemaakt zou hebben.

De veroorzaker van het ongeval kan aansprakelijk gesteld worden. Dit betekent dat de schade verhaald kan worden op de aansprakelijke partij. Dit is vaak een lastig en ingewikkeld proces. Het is daarom verstandig om hiervoor een deskundig belangenbehartiger in te schakelen. Deze voert voor u de aansprakelijkheidsdiscussie en onderbouwt het letsel met medische stukken richting de aansprakelijke partij. Daarnaast moet de door u geleden en nog te lijden schade op deskundige wijze onderbouwd en gevorderd worden. Dat vraagt om adequaat en doortastend handelen.

Niet iedereen die letselschadezaken behandelt, is advocaat of jurist. Advocaten hebben een lange en gedegen opleiding gehad en zijn lid van de Nederlandse Orde van Advocaten. Advocaten moeten zich onder meer houden aan gedragsregels en zijn verplicht hun vakkennis op peil te houden. Dit alles om een optimale kwaliteit te waarborgen. 

Bij een klein kantoor als  M advocatuur profiteert u van een persoonlijke en betrokken aanpak. Wanneer u een zaak voorlegt krijgt u snel inzicht in de te volgen stappen. U weet waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. Daarnaast kunt u de strijd met een professionele verzekeraar met een gerust hart overlaten aan iemand met jarenlange ervaring. U kunt zich dan volledig  richten  op uw herstel.

Contactgegevens

Bezoekadres: Jericholaan 84A, 3061 HJ Rotterdam
Postadres: 
Postbus 44010, 3006 HA Rotterdam
Website: www.M-advocatuur.nl
Emailadres: info@m-advocatuur.nl
Telefoonnummer: 010 237 42 10

Klik op het logo om naar de website te gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.