Geen Roparun, wel loterij – FirmCC steunt SSRT88 met kopen van loten!


Geen Roparun, wel loterij!

Helaas gaat de Roparun 2020 niet door en zijn alle teamleden met Pinksteren ‘vrij’.
Ook al onze acties die wij nog hadden staan voor dit Roparun jaar zijn hierdoor komen te vervallen.

Wat nog wel doorgaat is de Roparun loterij!
Een loterij waar je prachtige prijzen mee kunt winnen, zoals onze masseur afgelopen jaar.
Hij won de hoofdprijs!

FirmCC steunt SSRT88 met koop van loten!
Één van onze grotere en trouwste sponsor, FirmCC, heeft besloten ons ook dit jaar te ondersteunen, ondanks dat de Roparun niet door gaat, door het kopen van 5 lotenboekjes!

FirmCC, The Committed Consultants company, is een dienstverlener in bestuur en organisatie.
Het helpt organisaties met complexe managementvraagstukken om inzicht te krijgen en zaken in beweging te brengen, zodat zij optimaal ingericht raken om de uitdagingen van vandaag en morgen het hoofd te bieden.

FirmCC is een scherpe, analytische en resultaatgerichte probleemoplosser met een no-nonsense mentaliteit. Zij opereert onafhankelijk en met respect voor regelgeving zonder de koers en het beoogde resultaat uit het oog te verliezen.

FirmCC is gesprekspartner op alle niveaus; geïnteresseerd, onderzoekend en oprecht mensgericht. FirmCC fungeert als begeleider, is in staat om mensen te betrekken en draagvlak te creëren. Ze is de gangmaker in het proces die mensen in beweging brengt om met plezier en toewijding toe te werken naar een gezamenlijk doel.

FirmCC is verbinder van mensen en organisaties en werkt zelf dan ook graag met partners die zij vanuit haar netwerk heeft leren kennen als personen of organisaties die qua achtergrond en identiteit aansluiten en aanvullende inhoudelijke kennis en ervaring hebben.

Wilt u ook nog boekjes kopen en de Roparun steunen, zodat zij in 2020 ook nog goede doel kunnen blijven steunen? Neem dan contact met ons op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.