Bouhuisen Groep steunt het Sparta Supporters Running Team / de Roparun!


Bouhuisen Groep steunt het Sparta Supporters Running Team / de Roparun!

De Bouhuisen Groep is een onafhankelijk projectontwikkelaar die zich toelegt op het (uit) ontwikkelen van woningbouwprojecten. De feitelijke bouw wordt uitbesteedt aan sterke partners. Veelal betreft het private grondexploitaties, maar ze realiseren ook nieuwbouw via publiek-private samenwerkingen (bouwclaimmodel).

Zij beheren het gehele proces en naast de afdeling projectontwikkeling hebben ze een eigen verkooporganisatie om de kopers van hun woningen optimaal van dienst te zijn. Door de korte lijnen is het voor hen mogelijk om een ruim aanbod van koperswensen te realiseren, de individuele behoefte van de toekomstige bewoner staat bij hen centraal.

Al vele jaren is het bedrijf actief in de woningbouw en hebben inmiddels al vele honderden woningen gerealiseerd in zowel dorpen als steden. Afgelopen jaren onderscheiden zij zich door woningen te ontwikkelen welke voldoen aan de hoogste eisen voor wat betreft energiezuinigheid. Zij kiezen er daarom voor om op grote schaal nieuwbouwwoningen uit te voeren met een solarssysteem.

Met een team van professionals is hun missie om samen met haar vaste partners en bedrijven uit de regio, op kleine schaal en met veel aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid woningen te creëren waarbij de nieuwe bewoner centraal staat.

Kijk op www.bouhuisen.nl als u interesse heeft in een nieuwbouw woning!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.